Emma & Julia

365 days of happiness
Godkväll på er alla fina, och glad första advent! Jag har en hel del söndagsångest idag, helgen gick alldeles för fort, men det brukar bli så när man har kul! Jag har spenderat lördagen med mina favorittjejer, och idag umgåtts med min underbara pojkvän eftersom att vi firar 1 år tillsammans idag. Det firade vi med att besöka Vapiano för första gången, och att se Hunger Games Mockingjay del 1, åh gud vilken film! Nagelbitare rakt igenom!! Nu ska jag göra mig iordning för sängen för imorgon ringer larmet klockan 05.00 i vanlig ordning, taggad? Nej. 
Vapiano hade väldigt fräsch inredning och jag gillade verkligen att man gick och beställde maten och drycken själv istället för att det kom en servitör, blev lite mer privacy då! 
Vi beställde in en varsin pizza. den var helt okej men inget man tappar hakan över direkt! Får bli pasta nästa gång vi besöker resturangen. Deras drinkar var dock riktigt goda! Fick bli en mojito för min del, och en san pelligrino såklart. 
Overall impression: Helt ok mat, underbara drinkar, privacy (något jag föredrar!), fräsch inredning.
Vapiano får ☆☆☆☆ av fem ☆, helt klart värt ett besök. :) Hoppas ni får en bra start på eran måndag imorgon! 
 
XOXO Julia
snabba frågor om moí
1. Två sanningar om dig själv?

Ibland är jag rädd för framtiden, hur allt ska bli och om allt man oroat sig om verkligen kommer lösa sig. Jag hatar att jag är blyg och kämpar varendaste dag för att våga prata mer.

 

2. Vad köpte du senast? 
Det senaste jag köpte var min handkräm från Apoteket Hjärtat eller i matväg, ett Marabou Nonstop!

 

3. Vem gör dig lycklig? 
Mina härliga vänner, musik, att inspireras av duktiga talare samt lära mig mer om det jag är intreserad av!

 

4. Vad gör dig ledsen?
Rasism, SD och den nya regeringen som håller på att riva ner det Alliansen byggt upp. :(

 

5. En dröm? 
En dröm jag har är att bo eller plugga utomlands.

 

6. Hur lång är du? 
Jag är 169 enligt vissa och 170 enligt andra. Så ja. 

 

7. Hur löd ditt sista sms du fick? 
"Hej Emma! Stort tack för bilderna. Trevlig söndag!"

 

8. Vilken är din favoritplats? 
Åh gud, vilken svår fråga. Tillsammans med vänner på Stockholms gator är iaf en stark favorit. 

 

9. Vad tycker du om att göra? 
Äta, diskutera, fotografera, skratta tills tårar, fuldansa, instagramma, blogga (såklart!) snapchatta, yay (adda mig emmmabroberg!), baka, se på tv-serier, tända ljus, skriva, lyssna på musik, jogga, sminka mig osvosv. Finns ju en hel massa saker jag gillar att göra. :D

 

10. Vart i världen skulle du vilja befinna dig i just nu? 
I USA, i Los Angeles eller så, shoppandes på ett stort köpcenter. 

XOXO Emma

Första klapparna inhandlade
 
Hej bloggen! Idag hade jag ännu en efterlängtad studiedag och tillsammans med mamma begav vi oss mot Malmö för lite shopping. En del nödvändigheter så som tofsar, klämmor, torr-shampoo och liknande fick följa med oss hem, men också en tjuvstart på julhandling! Jag inhandlade några av årets första klappar idag och mamma likaså. På Åhlens var det dessutom julkskyltning och supermysigt!
 
Och här har vi inget mindre än några av klapparna som införskaffades idag. Kommer såklart inte berätta vad som finns i dem eller vem de är till, lite spänning får ni allt tåla! Tycker vilket fall som att det är supermysigt att julhandla och få sina presenter inslagna i små fina paket. En liten smygstart på julhandlingen kunde inte passa bättre mitt uppe i all skolstress. :) 
 
Detaljer och återigen detaljer. Jag har precis pluggat Biologi inför mitt slutprov på tisdag och är därför helt slut i huvudet. Ska bli skönt med fredagsmiddag och sedan fredagsmys (bästa på heeela veckan ju!).  I helgen kommer jag ha ganska fullt upp med utbildning, plugg och MUF, men jag ska försöka klämma in något inlägg. Hoppas allt är fint med er, ciao! 

XOXO Emma