Emma & Julia

naked 2 look
 
BROWS: anastasia brow wiz i färgen Taupe + Mac brow set in Emphatically blonde
EYES: naked 2 palette, isadora glossy eyeliner samt glamour wispies från ardell
 
tbt Florens 2013
Hej på er alla fina! Och förlåt för frånvaron, det är bara så himla fullt upp i skolan just. En hel del nationella prov att ta sig igenom... men nu på kvällskanten fick jag tid att skriva några rader. Hoppas allt är bra med er förresten!
Här i Skåne är vädret helt fantastiskt! Folk går runt med shorts och kjol redan, 20 grader har vi haft varje dag sen i måndags. Men trots det är jag ändå inte riktigt nöjd med tillvaron, det är nämligen så att jag har inte någon resa planerad det här året, något som är väldigt ovanligt för min del. Jag som älskar att resa! 
 
Men jag har ju faktiskt flyttat hemifrån nu och lever som student, så jag kanske får stå mitt kast i år... Iallafall så tänkte jag visa upp några bilder från en resa jag var på för några år sen, vackra Florens i Italien! 
 
Det blev min första gång i Italien och jag kan säga med säkerhet att det är mitt favoritland redan! Hur vackert är det inte?! 
 
Jag personligen föredrar att besöka städer och uppleva stadslivet istället för att åka på charterresor. Älskar att uppleva nya kulturer och besöka nya platser. I Florens besökte vi en hel del kyrkor och konstmuseum.
 
Tips tips till alla som är sugna på att resa till Italien, Florens är hur underbart som helst! Kram
 
Love, J 
with love from odd molly
Hej på er! Och förlåt för den usla uppdatering... jag har känt mig så himla hängig sen jag kom hem från påsklovet, har ingen ork alls! Men idag tog jag tag i att fota ett plagg jag köpte i tisdags, och som jag är så himla glad över!
Nämligen det här fina linnet från Odd Molly:
Ni som hängt med på bloggen ett tag vet att jag har 2 passioner i livet: Odd Molly och MAC, haha! Skämt åsido... Men, iallafall. Detta linnet blev det aldrig av att köpa för min del förra våren då den också fanns att köpa, och sen dess har jag letat som en galning efter det online hos olika återförsäljare och även begagnat på tradera utan lycka. MEN så fick jag till min förvåning se att linnet kom tillbaks till Odd Mollys hemsida även denna vår, Gissa om jag blev glad?! Var bara tvungen att slå till!
Älskar färgen dessutom! Linnet kommer i flera olika färger, men den är ceriserosa färgen var den som verkligen fick mig att falla pladask, udda för mig som knappt äger något rosa!
För 595 kr hos Odd Molly blir den din! Kram
 
Love, J