Emma & Julia

ss15
De senaste veckorna har vi fått kolla in vårens trender i alla fashion weeks som varit! Och vad kan jag säga? I'm obsessed! Vårens nyckelord; utsvängda byxor, luftiga kläder, fransar, jordnära färger, kortfattat: Welcome back 70's!! Jag bara älskar sjuttiotalets alla kläder, och jag är så himla taggad på att bära upp dess kreationer i vår! 
Glada sjuttiotalet! Blir helt ivrig av alla catwalk bilder. Mönstrade klänningar, höga stövlar, spetskreationer, stora luftiga lockar, scarves, pasteller... listan kan göras millång! 
Här är 3 exempel på vad jag gärna skulle bära i vår, vad tycker ni om vårens trender? 
min lilla mac samling
Hej på er! Allt bra? Idag tänkte jag visa upp mina fem läppstift från MAC som jag älskar så mycket! MAC har varit ett väldigt hypat märke i flera år, men på senaste tiden känns det som om det har blivit galet populärt! Jag köpte min första produkt från MAC 2010 om jag minns rätt! Och sen dess har jag varit obsessed! 
Here we go!
Please me - Matte finish
Det här är mitt första läppstift från MAC, det köpte jag i Berlin för ett par år sedan. Eftersom läppstiftet är matt håller färgen väldigt många timmar, men det kan samtidigt kännas väldigt torrt på läpparna! Innan jag lärde mig tricket med matta läppstift gillade jag inte detta så mycket, men nu tycker jag det är hur fint som helst! Det är en lite mörkare rosa färg! 
 
Media - Satin finish
Det här läppstiftet köpte jag i höstas. Jag har aldrig tidigare ägt en liknande färg, men jag älskar det verkligen! Det är en mörkt vinröd färg som ser så himla fin ut, speciellt under hösten/vintern. 
 
Fleshpot - satin finish
Det här läppstiftet fick jag i julklapp! Efter att ha suktat efter det i flera år och sett mina favorit beauty gurus bära det så blev det äntligen mitt! Men, till min besvikelse var det inte alls fint på mig! Jag som är så blek, och har ljusblont hår såg nästan sjuk ut i detta läppstift.. nej det var inget för mig! Jag föredrar mina mörkare nudes.
 
Cosmo - Amplified finish
Det här är en av mina favoriter! En mörk nude färg som lägger sig som smör över läpparna! Den är lite åt det bruna hållet, men är ändå rosa på läpparna. Detta var mitt första krämiga läppstift från MAC, jag har bara ägt matta sedan innan ju! Så det var verkligen himlen att prova detta! 
 
Velvet Teddy - Matte finish
Det här läppstiftet är ett av MAC's mest eftertraktade läppstift, jag fick leta runt som en dåre innan jag tillslut fick tag på det! Det här läppstiftet är känt för att bäras av the one and only Kylie Jenner, och jag ville inte vara sen med att följa trenden! Det här läppstiftet är ännu lite brunare än Cosmo, och för mig som är väldigt blek visar det sig verkligen. Om man har lite mörkare hudton blir det mer nude/rosa. Jag älskar det i vilket fall som helst!
 
 
Ja, det var alltså mina fem läppstift från MAC, och fler ska det bli kan jag lova! De jag suktar efter just nu heter bl.a Diva, Impassioned, Costa Chic, Creme Cup och Brave.
 
Har ni några läppstift från MAC, isåfall vilka?
 
 
 
marc jacobs
Jag kom på att jag glömt visa upp mina nya studs från Marc Jacobs! Visst är de fina? Jag var egentligen ute efter ett par klassiska vita med guld detaljer, men dessa hjärtformade blev jag så förälskad i!
 
De kommer från en butik i Malmö, men jag är säker på att de går att finna på många ställen online också! Kram på er
 
Love, J