Emma & Julia

Olycklig kärlek
Känslan när man bara vill ha en endaste person i hela världen, när man bara vill vara med denna person hela tiden, prata med denna person hela tiden, när ens hjärta slår dubbelslag av ett sms från den, när det pirrar i magen när personens namn dyker upp på skärmen, när personen är den finaste man vet och allt man någonsin vill ha. Men så känner personen inte samma sak. Klumpen i magen, gråten i halsen och smärtan i bröstet. Vi alla har varit där, eller kommer komma dit någon gång. Något av det mest hjärteskärande som finns, nämligen olycklig kärlek.
 
Det är något som kan få vem som helst att totalt bryta ihop. Även fast man i vanliga fall är så fruktansvärt stark, kan olycklig kärlek ta ner även den starkaste. Känslan av otillräcklighet är ofta överväldigande. Det känns som att smärtan aldrig ska ta slut och som att man aldrig ska komma över det. Till dig som känner så just nu, vill jag bara säga: Jo. Du kommer komma över det. Du kommer komma så mycket över det att du kommer kunna titta tillbaka på det hela och tänka fuck det, fuck honom och hans jävla loss. Det enda som krävs är tid och olika metoder för att hantera det. I detta inlägget tänkte jag dela med mig lite av mina sätt att gå igenom liknande saker. 
 
 
Först och främst, sätt upp en tidsgräns för dig själv. En tidsgräns, att efter en viss dag, ska jag inte fälla fler tårar över honom/henne, efter den dagen ska jag inte vara mer ledsen över det. Tillåt alltså dig själv att vara ledsen, så sjukt jävla ledsen, sitta inne-snörvla-äta-glass-och-gråta-hela-dagarna-ledsen. Men bara en period. Tillslut måste du ta dig ur det, så därför kan en tidsgräns hjälpa. Beroende på situation och person till person, kan tidsgränsen vara allt från 3 dagar till 3 veckor. Sätt upp en tidsgräns som du känner att du kan klara av!
 
För det andra, du är inte bara menad för en person. Bara för att det inte fungerade med denna personen, eller för att den personen inte ville ha dig, betyder inte det att du aldrig kommer hitta någon som vill det. Det är väldigt viktigt att förstå; INGEN är menad för bara en person, det finns en massa personer därute som skulle göra vad som helst för att få någon som dig. Jag lovar! 
 
För det tredje, hans jävla loss. Det är hon/han som går miste om världens bästa person. Nämligen du! Vet att det kan låta väldigt klyschigt, men vi är alla olika personer, med olika erfarenheter, tankesätt och egenskaper; alla är bra på sitt vis helt enkelt. Och det finns någon för alla. 
 
För det fjärde, vill du vara med någon som inte vill vara med dig? Nej, det vill du inte, det vill ju ingen. Försök att ställa dig själv den frågan och klart att du inte vill det. Man vill ju vara med en person som vill vara med en och inget annat.
 
 
 Alltså, tillåt dig att vara ledsen men ta dig ur det sedan, tänk på att du är inte menad för en person, det är hans förlust som går miste om dig och fråga dig själv: vill du verkligen vara med någon som inte vill vara med dig? Ge det tid, tillåt dig att andas, skratta, gråta och finnas. Du kommer över det. Tro mig. 
 
Love, E
 
 
Bråvalla 2015
HEJ på er! Nu är vi äntligen hemma efter en fantastisk helg på Bråvalla. Har länge längtat efter att få göra detta summeringsinlägg av våra dagar på Bråvalla, kommer bli så himla fint att kunna titta tillbaka på sedan. Helgen har bjudit på dansdansdans (bokstavligen), vi har dansat tills våra ben inte bar oss längre, en massa härliga skratt, bubblande vin, tårar till alla fantastiska artister (framförallt Kent), kramar, nya vänner, musik, äventyr, festivalmat och allt fint därtill. Så himla bra helg. 
 
Och i vanlig ordning kommer bildbomben hääär:
Vi såg världens bästa Kent och trots alla recensioner om att det var en "dålig konsert", som vi dock inte håller med om, föll tårarna från början till slut. Fruktansvärt underbart och fint!
 
Ännu mer DJs bjöds det på, bla: Nause, Albin Meyer, Major Lazor osv. Sjukt fett. Festivalmat tackade vi inte heller nej till vi åt både burgare, falafel, godis här churros med socker. Mums!
 
Två riktigt glada tjejer, med peppnivån i skyarna och leenden upp till ögonen. Underbar känsla.
 
Vi såg som nämnt Nause, som var riktigt bra. Härlig dans och asgrym publik!
 
Världens mest taggade tjejer, solnedgång över Kentpubliken (så sjukt fint) och konfetti efter konserter.
 
Det fina gänget (Ulrika, Johanna och Tilda) som vi hängde med under hela festivalen. Utöver dessa godingar träffade vi på en del gamla vänner och gjorde oss några nya vänner också! Bästa.
 
Vi två, alltid hand i hand! Dessutom såg vi fantastiska Norlie & KKV, gud vad bra den konserten var! Världens lyckopiller och en massa dans till alla deras härliga låtar. Som ni ser har vi haft två alldeles underbara dagar. Festivallivet är verkligen riktigt härligt och vi har redan planerat in Bråvalla nästa år! På onsdag börjar jag, Emma, att jobba och sedan gör jag det fyra veckor fram, men uppdateringen på bloggen kommer ske som vanligt. Nu ska jag gå ut och få lite sol på näsan. Ha en superbra dag!
 
Love, E 

 
 
 
 
 
alltid med mig
Hej på er! Hoppas sommaren har börjat bra för er och att vädret varit på er sida. Som jag nämnt tidigare är det en rätt kaotisk tid i mitt liv just nu, men jag klarar mig, och det är det viktigaste! Idag tänkte jag dela med mig av två saker som jag alltid bär med mig, nämligen ett halsband och en klocka.
 
Här är min samling berlocker som betyder så himla mycket för mig! Den första som föreställer en fyrklöver (duh?!) som jag fick av min mamma förra julen, den bär jag med mig för att få lite extra tur. Jag vet inte om det fungerar så bra, än, men det kanske kommer med tiden. Den andra berlocken fick jag också en jul för några år sedan av mamma, den föreställer henne och mig. För mig betyder den otroligt mycket eftersom det känns som hon alltid finns med mig fast vi är så långt ifrån varandra. Den tredje fick jag i doppresent (tror jag?) och den föreställer mitt stjärntecken Lejonet med sin starka karaktär som stämmer så bra in på mig. Den sista är en pärla från mormor.
Dessa fyra har jag alltid med mig.
 
Det andra föremålet är en klocka jag jag ärvt utav min farfar. Jag får ofta frågan varför jag bär en klocka som står stilla, men det är helt enkelt eftersom hans tid är ute. Sen är den ju väldigt vacker att kolla på också, eller hur? 
 
Har ni några smycken som betyder extra mycket för er? 
 
Love, J