Emma & Julia

vi kommer alltid ha paris
Hej på er alla fina, nu är jag hemma efter en underbar visit i Paris. Kärlekens alldeles egna stad bjöd på strålande solsken och upp mot fyrtio grader, så det kunder verkligen inte bli bättre! Jag längtar redan tillbaka ska ni veta. I vanlig ordning tänkte jag visa upp lite bilder från min resa, så här kommer de: 
 
Första dagen i staden landade vi runt 10 på flygplatsen en bit utanför Paris, så den dagen gick mest åt att strosa runt och lära känna kvarteret vi skulle komma att spendera helgen i. Och vet ni vad? Vi fick turen att bo ett stenkast från Eiffeltornet, så dit gick vi många gånger. 
 
På lördagsmorgonen ställde vi klockan på åtta för att sedan bege oss mot hotellfrukosten, som klyschigt nog bestod utav croissanter, marmelader, bagetter och kaffe. Enkelt, men gott! Efter det begav vi oss ut på en prommenad till den världskända shoppinggatan Champs Élysées. Väl där besökte vi butiker som Louis Vuitton, Chanel och Hermes. Och där var det se men inte röra som gällde. (Life goals) Dessutom var jag ju bara tvungen att springa in på supercaféet Ladurée för att kika på alla fina Macaroons.
 
 
Efter en lång dag av shopping i stekande sol med en hel del fikapauser tog vi en välförtjänt vila på hotellrummet innan det var dags för en underbar middag, mums! Kanske vill ni att jag visar upp de plagg jag fick med mig hem någon dag? 
 
 
Sista dagen i Paris spenderade vi på en båt genom Seine, eftersom att vi var bjudna på en Bat Mitzva! Det var en otroligt kul upplevelse att få ta del av en annan religions traditioner. Själva båtresan bjöd först och främst på fantastiska vyer över Paris. Eiffeltornet, Louvren och alla de andra kända monumenten på nära håll. Då blev det självklart en hel del poserande uppe på däck. Dessutom fick vi otroligt god mat och firandet bjöd även på mycket dans och skratt! Jag hoppas verkligen att vi får besöka våra franska vänner igen. 
 
Sammanfattningsvis kan jag bara säga att jag verkligen älskar Paris, det är en otroligt vacker stad som bjuder på en hel del roliga sevärdigheter, shopping på toppnivå och otrolig mat. En stad högt upp på min topplista helt enkelt. 
 
Love, J 
#1 - Linn Strömberg

Åh så underbart!

#2 - Angelica Bengtsson

Åh, dit vill jag igen, jag var där för några år sedan men då var jag inte tillräckligt gammal för uppskatta staden på ett sätt jag skulle gjort idag, tyvärr! Men, en anledning till åka dit igen ju!

Svar: Precis så känner jag med, var där 2011 för första gången och fick inte alls samma upplevelse. Du definitivt att du borde åka dit igen, det kommer bli en helt annan grej tror jag. Kram!
Emma & Julia

#3 - MALIN

Paris är en väldigt vacker stad! Så så så fint!

#4 - Amanda Jona [SPONTAN]

Såg underbart ut :)

#5 - VERONICA - fashion blog

Heeeelt fantastiska bilder, magiska. Åååh vad underbart! :) Hoppas du får en underbar dag!

#6 - Hanna Sahlqvist

Åhh gud så härligt :)
Kram Hanna!

#7 - Skogsraah ☾

Så underbart ni måste ha haft det!

#8 - Pauline

åh jag vill också åka dit! :)

#9 - linah

såå härligt! asså älskar era bilder grovt:)
+ bloggdesignen, så enkel men SÅ snyggt!!
massa cred till er

#10 - karolinasz.blogg.se

Om man kände ett sug att åka till Paris tidigare så lär det ju blivit ännu större efter att ha läst samt sett era bilder :/

#11 - Celine

Åh men drömmen! Vill dit så himla mycket!

#12 - Julia

åh underbart :)