Emma & Julia

Ett litet filmtips
För någon vecka sedan såg jag filmen 6 years efter att ha läst en hel del om den i kommentarsfältet på youtube, som det verkade rådde det mycket blandader meningar om filmen. Jag är en riktig sucker för ungdomsfilmer, och den här var inget undantag! Jag låg och grät ynka trettio minuter in i filmen, haha!
 
 
Jag tror att man har lättare att förstå filmen om man på något sätt kan relatera till filmens huvudkaratär Mel, vilket jag kunde. Så till alla er som någon gång blivit svikna av någon ni älskar av hela era hjärtan, den här filmen gör det svårt att hålla tillbaka tårarna. Utöver det är den otroligt fint filmad och fantastiskt skådespeleri av Taissa Farmiga (som vanligt). 
 
Stort tips!
 
Love, J 
baby blue
Hej på er! Skönt med fredag eller hur? Jag ska tråkigt nog mest plugga den här helgen, eftersom att nästa vecka redan på torsdag åker jag hem till familjen i Östergötland. Och då vill jag minsann vara ledig.
 
Idag tänkte jag visa upp mina nya byxor från Zara, visst är det fina?! 
 
Älskar verkligen rosetten på sidan! 
Men vet ni vad? Jag köpte dessa fina byxor för 299 kr förra veckan och idag när jag steg in på Zara hade de sänkt priset till 179, kanske borde man inte alltid ha så bråttom?
 
Love, J 
2 torsdagsoutfits
Godkväll på er alla fina! Och tack för alla fina kommentarer som rullar, det är så himla kul verkligen! 
Idag kände jag och min fina vän Ana oss lite extra fina, eller som vi brukar säga, att vi hade outfit on point så vi tyckte definitvt att det var värt att dokumenteras. 
 
 
Jag tog för första gången på länge på mig min fina vita blazer från H&M, tillsammans med en favorittopp från Gina och svarta byxor. Enkelt men snyggt!
 
Och Ana ska vi inte tala om, hur fin är hon inte?! 
 
För mig egen skull är det viktigt att känna mig fin varje dag, det gör allt så himla mycket lättare, eller hur? Även fast man kanske inte orkar egentligen på morgonen när man stiger upp så är det värt det! Ett tips är att lägga fram exakt vad man ska ha på sig kvällen innan så man är redo på morgonen efter!!
 
Love, J