Emma & Julia

Två nya från Essie
Godmorgon! Häromdagen var jag inne om Åhléns efter skolan för att uppdatera mitt nagellacksförråd. Jag fann två fynd och täntke visa er de. Idag ska jag försöka kurera mig från den hemska förskylningen jag dragit på mig: med te, apelsin och andra huskurer.  
 
Två lack blev det som sagt. Ett från Essie's help me grow collection, som stärker ens naglar och får de att växa mycket snabbare. Den funkar utmärkt för mig och mina naglar bli verkligen stärkta av det! Det andra är ett vanligt färgat lack som jag länge suktat efter.
 
Såhär ser det ut på närmare håll och det heter bikini so teeny, egentligen är det nog mer somrig färg, som vore supersnygg till bruna händer men tänkte varför inte passa på redan nu? Då har jag i alla fall det tills sommaren liksom. Är riktigt peppad på att testa detta fina lacket. Nu ska jag gå och göra mig en kopp te! Ha det fint.
 

XOXO Emma
 
 
Friyay!
Äääntligen fredag!! Hurra för det säger jag :) Veckorna går väldigt fort men det är alltid så himla skönt att få helg, eller hur? Den här helgen ska jag dock spendera med plugget.. Vad ska ni hitta på? :) 
På senaste tiden har jag bara älskat chai latte! Ni vet att jag bloggade om det för ett tag sen? Iallafall så införskaffade jag mig latte mjölk och skummet blir mycket godare då! Tips tips... Trevlig helg på er!
 
XOXO Julia
vårkänslor
 
Hej på er! Det var ett tag sen jag la upp ett collage så jag tänkte att det kunde passa att lägga upp ett en grå onsdag som denna! Är det bara jag som längtar så otroligt mycket efter våren och alla dess färger? Här kommer 3 set kläder som jag gärna skulle vilja bära när värmer kryper sig på! Kram på er!
 
xoxo Julia