Emma & Julia

Anastasia contour kit
Hej! Som nämnt häromdagen fick jag ett Anastasia Contour kit i födelsedagspresent av min faster och hennes familj. Jag blev jätteglad, då jag länge suktat efter riktigt bra contour och highlight-färger. Vad passar då bättre än en palett med sex olika skuggor till just contouring? Alla produkter jag testat från Anastasia har dessutom varit hur bra som helst, så var alldeles övertygad om att denna paletten skulle vara det - och mina förväntningar är uppfyllda. :) 
 
Såhär ser den ut! ^ Skuggorna är precis lagom pigmenterade, vilket gör att man kan jobba ganska länge med contouring utan att det blir för mycket färg. De håller också bra och stannar kvar på huden i alla fall i 4+ timmar efter applikation, efter det kan man dock behöva fylla på lite. De tre mörkare skuggorna används till contouring och de tre ljusare till highlighting. Jag använder främst den mittersta mörka till contouring och den mörkaste till att addera lite solbränna (blek som jag är), längs pannan. 
 
Jag använder främst de två yttersta ljusa skuggorna, då jag inte riktigt vet hur jag ska hantera den som är mer åt det gula hållet. Brukar testa att lägga lite under ögonen, men har inte riktigt lyckats att få till det bra, än. Däremot så älskar jag highlight-skuggan med lite skimmer i, brukar applicera den ovanför kindbenen och det ger en så himla fin glans till ansiktet. Man ser riktigt fräsch och frisk ut. :) 
 
Love, E 
 
#1 - rememberthiis.blogg.se

Najs :D

#2 - Becka

Åh så fina! Älskar att de heter Anastasia, hihi.
Svar: Åh, den vaniljfudgen är så himlans god, hihi. Tusen tack för din fina kommentar! Hoppas du hade en väldans fin påsk. ♥

#3 - Jolin Berg

Grymt! Jag vill också testa dom :)

#4 - Linn Strömberg

Vilket grymt kit! :D

#5 - VERONICA - fashion blog

Underbart inlägg, härligt tips! :) Grym produkt!! Ha en fin dag!

#6 - Nathalie Tegelstam

Åh vill också ha denna, hört så bra om märket så måste ta och skaffa de snart! :) kram

#7 - Sanna | Design & Beauty

Har också den + deras Cream Kit också :) Jag tkr det är bra, men de ljusa färgerna fastnar dessvärre inte på mig, så då använder jag cream kit istället :)

#8 - Jessica

Skulle så gärna vilja ha den! :)

#9 - Liborius

är sämst på smink men kul:)

#10 - lisa kleber

Fin blogg!

#11 - Robex Lundgren

snyggt